Functie - acteur

 

Interesse in een baan als Acteur?

De volgende taken kun je verwachten als je werkt als Acteur

  • Portretteren en rollen te interpreteren, via spraak, gebaren en bewegingen van het lichaam, te vermaken, te informeren of instrueren radio, film, televisie of live-publiek.
  • Moppen vertellen, uit te voeren comic dansen, liedjes en sketches, imiteren maniertjes en stemmen van anderen, contort gezicht, en het gebruik van andere apparaten om het publiek te vermaken.
  • Werk samen met andere bemanningsleden die verantwoordelijk zijn voor de verlichting, kostuums, make-up, en rekwisieten.
  • Voer humoristische en ernstige interpretaties van emoties, acties en situaties, met behulp van bewegingen van het lichaam, gezichtsuitdrukkingen en gebaren.
  • Introduceer optredens en artiesten om opwinding te stimuleren en te co√∂rdineren soepele overgang van de acts tijdens evenementen.

Interesse in een job als Acteur?

Voor meer achtergrond informatie, klik hier

Statistieken voor vacatures als Acteur?

Bijbehorende functies

Verfijn je uren:

vacatures van Vacaturesweb

? Vacaturesweb doet haar best om het meest actuele overzicht van vacatures in Nederland te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Nederland te vinden. Vind je tussen bovenstaande banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Nederland te verfijnen. Vacaturesweb, dé niche vacaturebank voor banen in Nederland.

Vacaturesweb is onderdeel van Jobbely.com | VCW-v202101-18