Functie - actuaris

 

Interesse in een baan als Actuaris?

De volgende taken kun je verwachten als je werkt als Actuaris

  • Bepaal of helpen bij het bepalen het bedrijfsbeleid, en uit te leggen complexe technische aangelegenheden bedrijfsleiders, ambtenaren, aandeelhouders, verzekeringnemers, of het publiek.
  • Zorg voor advies aan cliĆ«nten op basis van een contract, werkzaam als consultant.
  • Analyseren statistische gegevens aan de sterfte, ongeval, ziekte, invaliditeit en pensioen ramen.
  • Getuigen in de rechtbank als getuige-deskundige of wettelijk bewijs te verstrekken over zaken zoals de waarde van de potentiĆ«le levensduur van de winst van een persoon die is uitgeschakeld of gedood in een ongeval.
  • Samenwerken met programmeurs, verzekeraars, rekeningen, beweert experts, en het senior management om bedrijven te helpen de ontwikkeling van plannen voor nieuwe lijnen van het bedrijfsleven of verbeteringen aan bestaande business.

Interesse in een job als Actuaris?

Voor meer achtergrond informatie, klik hier

Statistieken voor vacatures als Actuaris?

Verfijn je uren:

vacatures van Vacaturesweb

? Vacaturesweb doet haar best om het meest actuele overzicht van vacatures in Nederland te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Nederland te vinden. Vind je tussen bovenstaande banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Nederland te verfijnen. Vacaturesweb, dé niche vacaturebank voor banen in Nederland.

Vacaturesweb is onderdeel van Jobbely.com | VCW-v202009-24